İşyerleri Kira İhalesi

İ L A N

ŞABANÖZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Mülkiyeti Belediyemize ait ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi Sahil Sokak Sahil Sokakta boş bulunan 24/A (birleşik 3 dükkan) ve 24/F (birleşik 3 dükkan) numaralı sıra işyerleri 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi uyarınca aşağıdaki şartlarda açık artırma suretiyle kiraya verilecektir.

-          İhale 04.02.2020 Salı günü saat:11.00'de  Belediye Hizmet binasında Encümence  yapılacaktır.

-          Kiraya verilecek her işyeri için aylık tahmini kira bedeli 600,00.TL olup, geçici teminat ise iki aylık kira tutarıdır.

-          İhaleye Girebilme Şartları;

-          İhaleye aşağıdaki şartları yerine getirenler katılabilir,

a)      Kanuni ikametgahlarının bulunması ve Türkiye'de tebligat için adres göstermeleri

b)      Vekaleten katılacakların noter tasdikli vekaletname vermeleri

c)      Yukarıda belirtilen geçici teminatı yatırmaları

d)     Tüzel kişilikler adına gireceklerin yetki belgesi vermeleri,

e)      Belediyemize borcu olmadığına dair borcu yoktur yazısı getirmeleri,

-          İhaleye katılmak isteyenlerin geçici teminatlarını en geç 04.02.2020 Salı günü Saat 10.00'a kadar belediyemize yatırmaları ve ihale saatinde Belediyemizde hazır bulunmaları gerekmektedir.

-          İhaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünden alınabilir,

-          İşyerleri taliplilere mesai saatleri içerisinde Belediyemizce gösterilecektir.

Duyurulur.