İşyeri Kira İhalesi

İ L A N

ŞABANÖZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Mülkiyeti Belediyemize ait Cumhuriyet Mahallesi Çarşı Meydanındaki sıra dükkanların üst katında boş bulunan 8I/101 - 115 ve 116 numaralı 3 adet işyeri 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi uyarınca aşağıdaki şartlarda açık artırma suretiyle kiraya verilecektir.

-          İhale 25.02.2020 Salı günü saat 11.00'de  Belediye Hizmet binasında Encümence  yapılacaktır.

-          Kiraya verilecek cepheleri çarşıya bakan işyerlerinin aylık tahmini kira bedeli 230,00.TL, cepheleri dere kenarına bakan işyerlerinin aylık tahmini kira bedeli 210,00.TL olup, geçici teminat ise iki aylık kira tutarıdır.

-          İhaleye Girebilme Şartları;

-          İhaleye aşağıdaki şartları yerine getirenler katılabilir,

a)      Kanuni ikametgahlarının bulunması ve Türkiye'de tebligat için adres göstermeleri

b)      Vekaleten katılacakların noter tasdikli vekaletname vermeleri

c)      Yukarıda belirtilen geçici teminatı yatırmaları

d)     Tüzel kişilikler adına gireceklerin yetki belgesi vermeleri,

e)      Belediyemize borcu olmadığına dair borcu yoktur yazısı getirmeleri,

-          İhaleye katılmak isteyenlerin geçici teminatlarını en geç 25.02.2020 Salı günü Saat 10.00'a kadar belediyemize yatırmaları ve ihale saatinde Belediyemizde hazır bulunmaları gerekmektedir.

-          İhaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünden alınabilir,

-          İşyerleri taliplilere mesai saatleri içerisinde Belediyemizce gösterilecektir.