Çay Ocağı / Büfe Kira İhalesi

İ L A N

ŞABANÖZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Mülkiyeti Belediyemize ait Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Kapalı Pazar Yeri içerisindeki çay ocağı/büfe 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi uyarınca aşağıdaki şartlarda açık artırma suretiyle kiraya verilecektir.

-          İhale 07 Temmuz 2020 Salı günü saat 11.00'de Belediye Hizmet binasında Encümence yapılacaktır.

-          Kiraya verilecek çay ocağı/büfenin aylık tahmini kira bedeli 100,00.TL. olup, geçici teminat ise üç aylık kira tutarı olan 300,00.TL.dir.

-          İhaleye Girebilme Şartları;

-          İhaleye aşağıdaki şartları yerine getirenler katılabilir,

a)      Kanuni ikametgahlarının bulunması ve Türkiye'de tebligat için adres göstermeleri

b)      Vekaleten katılacakların noter tasdikli vekaletname vermeleri

c)      Yukarıda belirtilen geçici teminatı yatırmaları

d)     Tüzel kişilikler adına gireceklerin yetki belgesi vermeleri,

e)      Belediyemize borcu olmadığına dair borcu yoktur yazısı getirmeleri,

-          İhaleye katılmak isteyenlerin geçici teminatlarını en geç 07.07.2020 Salı günü saat:10.00'a kadar belediyemize yatırmaları ve ihale saatinde Belediyemizde hazır bulunmaları gerekmektedir.

-          İhaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünden alınabilir,