Reklam Panoları Kira İhalesi

İ L A N

ŞABANÖZÜ BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Mülkiyeti Belediyemize ait ilçemizin değişik yerlerinde bulunan reklam panoları ile bazı otobüs duraklarında bulunan reklam panoları üç (3) yıllığına Encümen kararına istinaden 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.maddesi uyarınca açık artırma suretiyle kiraya verilecektir.

-          İhale 29 Mayıs 2018 Salı günü saat 11.00'de Belediye Hizmet binasında Encümence yapılacaktır.

-          Kiraya verilecek reklam panolarının aylık tahmini kira bedeli 1.500,00.TL. olup, geçici teminat ise üç aylık kira tutarı olan 4.500,00.TL.dir.

-          İhaleye Girebilme Şartları;

-          İhaleye aşağıdaki şartları yerine getirenler katılabilir,

a)      Kanuni ikametgahlarının bulunması ve Türkiye'de tebligat için adres göstermeleri

b)      Vekaleten katılacakların noter tasdikli vekaletname vermeleri

c)      Yukarıda belirtilen geçici teminatı yatırmaları

d)     Tüzel kişilikler adına gireceklerin yetki belgesi vermeleri,

e)      Belediyemize borcu olmadığına dair borcu yoktur yazısı getirmeleri,

-          İhaleye katılmak isteyenlerin geçici teminatlarını en geç ihale saatine kadar belediyemize yatırmaları ve ihale saatinde Belediyemizde hazır bulunmaları gerekmektedir.

-          İhaleye ait şartname mesai saatleri içerisinde Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünden alınabilir,

Duyurulur.