Şabanözü Belediyesince Çankırı´da Doğal Tasarım Ürünleri Sergisi Açıldı.

Belediyemiz ve Doğal Tasarım Sanatçısı Uğur SOYDAN işbirliğiyle daha önce ilçemizde açılan Doğal Tasarım Ürünleri Sergisi 10 Temmuz 2017 Pazartesi günü saat: 14.30'da Çankırı Yunus AVM'de açıldı.

Çankırı Yunus AVM'de düzenlenen sergimizin açılışına, İlçe Kaymakamı Cevdet BAKKAL ve Belediye Başkanı Mustafa KARAKAYA başta olmak üzere, 21. Dönem Çankırı Milletvekili İrfan KELEŞ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa KARATATAR, MHP Çankırı Merkez İlçe Başkanı Bahadır AKBABA ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Belediyemiz Daire Amirleri ve personeli, AVM Genel Müdürü, Basın mensupları ve kursiyer öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Belediyemizin destekleri ile sanatçı Uğur SOYDAN tarafından ilçemiz Halk Eğitim Merkezinde 2 haftalık Doğal Tasarım Ürünleri Kursu düzenlenmiştir.

Sanatçının kendine özgü tekniğiyle kursiyerlerin kurs süresince, tuz, çivit, kına, zerdeçal, kimyon, tarçın, kırmızı biber tozu, zencefil, çörekotu, ve mavi haşhaş topumu gibi baharatların yanı sıra kırmızı mercimek, fasulye, pelit, kozalak, kabak çekirdeği, ay çekirdeği, at kestanesi, diken ve yaprak gibi değişik bitkileri kullanarak yaptıkları Doğal Tasarım Ürünleri sergisi Çankırı Yunus AVM'de giriş katında vatandaşlarımızın ziyaretine açılmıştır.

12 Temmuz 2017 Çarşamba gününe kadar açık olacak Sergi için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

1 Orjinal Resim
2 Orjinal Resim
3 Orjinal Resim
4 Orjinal Resim
5 Orjinal Resim
6 Orjinal Resim
7 Orjinal Resim
8 Orjinal Resim
9 Orjinal Resim

Şabanözü´nde Doğalgaz Bürosu Açıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı