Şabanözü Futbol Turnuvası Sona Erdi.

Şabanözü Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları tarafından düzenlenen futbol turnuvası Belediyemizin katkılarıyla bir şölen havasında sona erdi.

Şabanözü Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları tarafından 3.sü düzenlenen Futbol Turnuvası Final ve Konser Gecesi, İlçe Kaymakamı Mehmet Faruk KAZDAL, Belediye Başkanı Mustafa KARAKAYA, Şabanözü Dernekler Federasyonu Başkanı Muammer ERDOĞDU, Şabanözü Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Hamit ARIK başta olmak üzere halkın geniş çaplı katılımı ile gerçekleşti.

İlk olarak 29 Nisan 2018 Pazar günü saat: 13.00'de Şabanözü Belediyesi Mehmet Ali Şahin stadında, turnuva boyunca mücadele eden ve finale kadar gelen Gürpınar Spor ile Gündoğmuş Spor arasındaki final maçı ile başladı. Gürpınar Sporu 6-2'lik skorla yenen Gündoğmuş Spor, Futbol Turnuvasının şampiyonu oldu.

Maç sonrası saat: 17.00 itibariyle Şabanözü çarşı meydanında devam eden program, turnuvada dereceye giren takımlara ödüllerinin verilmesi, turnuvaya katkıda bulunan ve emeği geçenlere plaket verilmesi, sihirbaz ve palyaço gösterileri, yerel sanatçılar ile ses sanatçıları Sevgi PETEK ve Gültekin ÇOLAK'ın konserleri ile sona erdi.

1 Orjinal Resim
2 Orjinal Resim
3 Orjinal Resim
4 Orjinal Resim
5 Orjinal Resim
6 Orjinal Resim
7 Orjinal Resim
8 Orjinal Resim

Başkan KARAKAYA Muhtarları Ağırladı.
Şabanözü´nde Doğalgaz Bürosu Açıldı.