01 Mayıs Kutlama Mesajı

Emek, insan yaşamında yer alan en yüce değerlerin başında geldiğinden, emeği ve alın terini kutsal kabul eden ve Peygamber Efendimizin buyurduğu gibi "İşçinin hakkını alnının teri kurumadan veriniz" hadisini düstur edinmiş bir milletiz. İnsanca çalışmak ve insanca yaşamak adına Ülkemizin tüm emekçilerine sağlıklı bir yaşam temenni ediyorum.

Tek sermayeleri emek ve alın teri olan işçilerin hak ettikleri yaşam standartlarına kavuşmaları adına bu önemli ve anlamlı günde tüm emekçilerin ve ülkemizin, 1 Mayıs Emek ve Danışma Gününü kutlarım.

Mustafa KARAKAYA

Şabanözü Belediye Spor Futbol Okulu Başlıyor
Belediyemizce İftar Yemekleri Verildi.