İlçemizde Ramazan Bayramı Kutlamaları

Belediyemizce her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Bayramı Kutlaması 15 Haziran 2018 Cuma günü saat: 10.00'da çarşı içersindeki Belediye Çay Parkında yapıldı.

Tören, Şabanözü Kaymakamı Mehmet Faruk KAZDAL, Belediye Başkanı Mustafa KARAKAYA başta olmak üzere İlçe Daire Amirleri ve çalışanları, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye çalışanları ve çok sayıda halkın katılımı ile kutlandı.

Belediyemiz çay parkında yapılan kutlamalarda, İlçe Kaymakamı Mehmet Faruk KAZDAL ve Belediye Başkanı Mustafa KARAKAYA yaptıkları konuşmalarda halkımızın Ramazan Bayramlarını kutladılar.

Çay, bayram şekeri ve çikolata ikramı ile sohbetlerin ardından protokolün İlçe Emniyet Amirliğini, İlçe Jandarma Komutanlığı, Rehabilitasyon Merkezini, Cezaevini ve Şehit Ailelerini ziyaret etmek üzere ayrılması ile tören son buldu.

Memleketimizin ve tüm insanlığın Ramazan Bayramı kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz. İYİ BAYRAMLAR...

Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ Belediyemizi Ziyaret Etti.
Başkan KARAKAYA´dan Öğretmenlere Hediye.