Şabanözü´nde Yaz Futbol Okulu Açıldı.

Şabanözü Belediye Spor Kulübü tarafından "Şehrin Çocukları Yaz Futbol Okulunda Buluşuyor" sloganıyla 11 - 16 yaş arası tüm gençlerimiz için organize edilen Futbol Yaz Spor Okulunun açılışı 20 Haziran 2018 Çarşamba günü yapıldı.

Şabanözü Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Gelal Çorap fabrikası girişimleri ile zemin halısı, tel örgüleri, fileleri dahil komple yenilenen Yeni Mahalledeki Şabanözü Belediyesine ait halı sahada yapılan Açılış törenine, İlçemiz Kaymakamı Mehmet Faruk KAZDAL, Belediye Başkanı Mustafa KARAKAYA, Başkan Yardımcısı Mehmet AYDOĞDU, Belediye Birim Müdürleri, Şabanözü Belediye Spor Kulübü Başkanı Bünyamin BAŞOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile genç futbolcu adayları ve aileleri katıldı.

Yaz Futbol okulu için sponsor olan ilçemiz Patlayıcı Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Turaç Fişek Fabrikası tarafından Genç futbolcu adaylarına forma, şort, ayakkabı, top ve kaleci eldiveninden oluşan hediyeler verildi.

Spora destek olan fabrikalarımıza ve emeği geçenlere teşekkür eder, genç futbolcu adaylarına başarılar dileriz.

001 Orjinal Resim
002 Orjinal Resim
003 Orjinal Resim
004 Orjinal Resim
005 Orjinal Resim
006 Orjinal Resim
007 Orjinal Resim
008 Orjinal Resim
009 Orjinal Resim
010 Orjinal Resim
011 Orjinal Resim

Şabanözü´nde Doğalgaz Bürosu Açıldı.
30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı