7143 Sayılı Kanun Kapsamında Borçlarınızı Yapılandırıyoruz.

7143 sayılı "Vergi Ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" uyarınca;

31 Mart 2018 tarihine kadar Belediyemize olan, Kira, İlan Reklam Vergisi, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, Harçlar, Katılım Payları, Ücret, Su, Atıksu ve Katı Atık borçları olanlar ve kanun kapsamında diğer alacaklar için yeniden yapılandırma işlemleri başlamıştır.

Kanun kapsamında;

31.03.2018 tarihi ve öncesine rastlayan borçlar yeniden yapılandırılabilecektir.

Vatandaşlarımız yeniden yapılandırma kapsamında borçlarını peşin ya da 6, 9, 12, 18 taksit halinde ödeyebilecekler ve taksit ödemelerini iki ayda bir yapılabileceklerdir.

Kanundan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın 31 Temmuz 2018 tarihine kadar Belediyemize şahsen başvurarak yapılandırma / taksitlendirme yapmaları gerekmektedir.

Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ Belediyemizi Ziyaret Etti.
Başkan KARAKAYA´dan Öğretmenlere Hediye.