Başkan KARAKAYA Hakkâri´deki Hain Saldırıyı Kınadı

PKK'lı teröristlerin Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kahpece tuzak kurarak kahraman askerimizin eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan'ı katlettikleri hain saldırıyı şiddetle kınıyorum.

İnsanlık suçu olan terörü tamamıyla ortadan kaldırmak için tüm Türkiye olarak kenetlenmek ve terörle top yekun mücadele etmeliyiz. Kanla beslenen bu terör örgütlerinin ve onları destekleyenlerin arzu ettikleri tabloya Türk Milleti olarak asla izin vermeyeceğiz. Bu tür saldırılar milli birlik ve beraberlik ruhumuza asla zarar veremeyecektir. Sinsi ve kahpece yapılan bu saldırıyı tekrar kınıyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, askerimize ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.

Mustafa KARAKAYA

Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ Belediyemizi Ziyaret Etti.
Başkan KARAKAYA´dan Öğretmenlere Hediye.