İlçemizde Gelenekdel Kurban Bayramı Kutlaması

İlçemizde geleneksel olarak yapılan Kurban Bayramı Kutlaması 22 Ağustos 2018 Çarşamba günü saat: 10.00'da çarşı içerisindeki Belediye Çay Parkında yapıldı.

Tören, İlçe Kaymakamı Murat ÇİÇEK ve Belediye Başkanı Mustafa KARAKAYA başta olmak üzere İlçe Daire Amirleri ve çalışanları, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye çalışanları ve halkımızın katılımı ile kutlandı.

Belediyemiz çay parkında yapılan kutlamalarda, İlçe Kaymakamı Murat ÇİÇEK ve Belediye Başkanı Mustafa KARAKAYA yaptıkları konuşmalarda halkımızın Kurban Bayramlarını kutladılar.

Belediye personelince hazırlanan kavurmanın dürüm olarak ikramı ve sohbetlerin ardından protokolün Rehabilitasyon Merkezini ve Şehit Ailelerini ziyaret etmek üzere ayrılması ile tören son buldu.

011 Orjinal Resim
02 Orjinal Resim