Şabanözü´nde Doğalgaz Bürosu Açıldı.

İlçemiz Sağlık Mahallesi Asya sokakta 14 Eylül 2018 Cuma günü saat: 14.00'de Kargaz Şabanözü Bürosunun açılışı yapıldı.

Açılış töreni, Şabanözü Kaymakamı Murat ÇİÇEK, Belediye Başkanı Mustafa KARAKAYA, Kargaz Genel Müdür Yardımcısı Mevlüt KARA, Kargaz Çankırı İşletme Müdürü Mahmut KASAR,  ilçemiz apartman yöneticileri ve çok sayıda halkın katılımı ile gerçekleşti.

Açılış töreninde Kaymakam ÇİÇEK ve Başkan KARAKAYA yaptıkları konuşmalarda "2018 yılında başlayan doğalgaz çalışmaları sonrası ilçemizin konforlu, temiz ve verimli enerji kaynağına kavuşmuş olacağını, bugün itibariyle doğalgaz aboneliklerinin başladığını, doğalgazın ilçemize kavuşturulmasında Hükümetimiz, Devletimiz, Botaş ve Kargaz yetkilileri başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirterek, doğalgazın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilediklerini" söylediler.

Başkan KARAKAYA'dan sonra söz alan Sayın KARA ve Sayın KASAR, doğalgaz ve abonelik işlemleri ile ilgili bilgiler vererek, katılımcıların sorularını yanıtladılar.

Bilgilendirme sonrası kurdele kesimi ile devam eden tören, Başkan KARAKAYA'nın ilçemizin ilk doğalgaz abonesi olması ile birlikte sona erdi.

Şabanözü'nde 14 Eylül 2018 Cuma günü başlayan abonelik işlemleri ve doğalgaz ile ilgili her türlü iş ve işlemler Kargaz Şabanözü Bürosunda devam etmektedir.

İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun.

02 Orjinal Resim
03 Orjinal Resim