10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü

Dünya tarihinin unutulmaz komutanları arasında yerini almış askeri bir deha olan Atatürk, ileri görüşlülüğü, irade ve cesareti, azim ve kararlılığı ile Türk Milletinin değil, dünyanın bütün mazlum milletlerinin sevgi ve takdirine mazhar olmuş, geleceği aydınlatan fikirleri ve dünya görüşü ile yüzyılın yetiştirdiği bir dahi olarak tarihe geçmiştir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Komutan ve Güçlü Devlet Adamı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 80. yıldönümünde özlem, saygı, sevgi, minnet ve rahmetle anıyorum.

Mustafa KARAKAYA

Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ Belediyemizi Ziyaret Etti.
Başkan KARAKAYA´dan Öğretmenlere Hediye.