Başkan KARAKAYA´dan Öğretmenlere Hediye.

Öğretmenler Günü münasebetiyle İlçemiz Şehit Dilaver Karsavuranoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesinde 25 Kasım 2018 Pazartesi günü kutlama Programı yapıldı.

Atatürk Anıtına çelenklerin konulması, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın Şehit Dilaver Karsavuranoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesindeki  ikinci bölümü, İlçe Kaymakamı Murat ÇİÇEK, Belediye Başkanı Mustafa KARAKAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker KENDİR, Okul Müdürleri, İlçe Daire Amirleri, Öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program kapsamında protokol konuşmaları, şiirler, tiyatro gösterisi ve aday öğretmenlerin yemin töreni yapıldı. Program sonunda Belediye Başkanı Mustafa KARAKAYA, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle emekli ve çalışan tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutlayarak kendilerine üzerinde kutlama mesajının bulunduğu USB Bellekli Kalem takdim ederek onların bu en anlamlı günlerine ortak oldu.

Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ Belediyemizi Ziyaret Etti.
Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı