Valimiz Hamdi Bilge AKTAŞ Belediyemizi Ziyaret Etti.

Çankırı Valisi Sayın Hamdi Bilge AKTAŞ, 06 Aralık 2018 Perşembe günü Şabanözü ilçesi programı kapsamında Belediyemizi ziyaret etti.

İlçe Kaymakamı Murat ÇİÇEK ve beraberindeki heyet ile birlikte Belediyemize gelen sayın Valimiz AKTAŞ, Belediye Başkanı Mustafa KARAKAYA ve belediye personeli tarafından karşılandı.

Başkan KARAKAYA, Sayın Valimize belediyemiz ve ilçemiz hakkında bilgilendirmeler yaptı. Bilgilendirme sonrası ilçemiz ve belediyemizin ihtiyaç ve sorunları hakkında karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.

Heyet karşılıklı sohbet ve ikramların ardından belediyemizden ayrıldı.

1 Orjinal Resim
2 Orjinal Resim
3 Orjinal Resim
4 Orjinal Resim
5 Orjinal Resim
6 Orjinal Resim
7 Orjinal Resim

Başkan KARAKAYA´dan Öğretmenlere Hediye.
Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı