Şabanözü Belediyesi Meclis Üyeleri Veda Etti

Şabanözü Belediye Meclisi 2014 - 2019 dönemi Meclis Üyeleri 01 Mart 2019 Cuma günü son toplantılarını yaparak vedalaştılar.

2014 - 2019 dönemi Belediye Meclisinin görev süresinin dolduğu Mart ayı toplantısında, Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri birlikte yemek yedi.

Yemeğin devamında Belediye Başkanı Mustafa KARAKAYA meclis üyelerine "Sizlerle beş yıldır uyumlu bir şekilde ilçe menfaatleri doğrultusunda önce Şabanözü ilkesi ile çalıştıklarını, tüm projelere bu ekip ile birlikte imza attıklarını belirterek teşekkür ettiğini" söyledi. Başkan KARAKAYA'nın konuşması sonrası tek tek söz alan Meclis Üyeleri de dönemlerinin son derece uyumlu bir çalışma ortamında geçtiğini belirterek Başkan KARAKAYA'ya teşekkür edip, 31 Mart 2019 tarihinde seçilecek yeni meclise şimdiden başarılar dilediler.

Konuşmalar sonrası Başkan KARAKAYA, meclis üyeleri Hilmi BAĞCI, M.Kemal MÜLAZIMOĞLU, Zeki GÖKTAŞ. Ahmet DOĞAN, Hüseyin SUBAŞI, Bünyamin BAŞOĞLU, Mehmet AYDOĞDU, Mehmet TUĞRUL ve Muzaffer AYDOĞDU ile Yazı İşleri Müdürü Mehmet YALÇIN'a ilçemize ve Belediyemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı birer plaket takdim etti.

Meclisin en yaşlı üyesi Muzaffer AYDOĞDU ile en genç üyesi Hilmi BAĞCI'da Belediye Başkanı olarak ilçemize yaptığı katkılardan dolayı Başkan KARAKAYA'ya plaket takdim ettiler. Plaket töreni sonrası meclis toplantısına geçilerek gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantı sonrası Belediye personeli ile vedalaşan Meclis Üyeleri Belediyemizden ayrıldılar.

001 Orjinal Resim
002 Orjinal Resim
003 Orjinal Resim
005 Orjinal Resim
006 Orjinal Resim
007 Orjinal Resim
008 Orjinal Resim
009 Orjinal Resim
011 Orjinal Resim
012 Orjinal Resim

İlçemizde Ramazan Şenliği Coşkulu Geçti.
Başkan ÖZCAN´dan 19 Mayıs Mesajı