08 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Kadınlar, bizim topraklarımızda hem toplumun hem ailenin temelidir. Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadın toplumu dönüştüren ve istikamet verendir. Eğer kadın mutluysa ülke de mutludur. Eğer kadın umut içindeyse, o ülke de umut içindedir.

Allah'ın kadına vermiş olduğu annelik çok önemli ve ulvi bir görevdir. Bu nedenle kadınlarımız her zaman kutsaldır. Toplumumuzun temeli olan aile yapımızın sağlıklı olması için kadınların yaşamlarının ruh ve beden sağlığı açısından iyileştirilmesi çok önemlidir.

Türk kadınının haklarını sonuna kadar koruyup geliştireceği ümidiyle, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizleri eğiten, yetiştiren, büyüten, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren ve ihtiyacımız olduğunda desteklerini bizlerden esirgemeyen, bizi biz yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, şefkatin simgesi olan kadınlarımıza başarı, mutluluk ve sağlık diliyor, kadınlarımızı bir günlüğüne değil 365 gün hatırlanmasını ve her gün değer verilmesini temenni ediyorum.

Mustafa KARAKAYA

İlçemizde Ramazan Şenliği Coşkulu Geçti.
Başkan ÖZCAN´dan 19 Mayıs Mesajı