Başkan ÖZCAN´dan Ramazan Ayı Mesajı

Belediye Başkanımız Faik ÖZCAN, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in, Müslümanların özlemle beklediği bir ay olduğunu belirterek, Ramazan ayının dayanışma ve bereket ayı olduğunu hatırlatan Başkan ÖZCAN;

"Ramazan ayında tüm Müslümanların en yakınından başlayarak komşu ve akrabalarını gözetmeleri, yoksul ve garibanlara yardımcı olmaları, onlarla sofralarını paylaşmaları büyük önem arz etmektedir. Varlık için şükre, yokluk için tevekküle sarılacağımız Ramazan Ayı, iyi insan, erdemli insan, salih insan olabilmeyi başarmak için bir fırsat ve vesiledir. Bu ayda, kırgınlıkları, küskünlükleri bir kenara bırakarak herkesle kucaklaşmalı, hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz. Ramazan ayı Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır.

Bu vesile ile Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayında ülkemizde huzurun ve kardeşliğin daha da güçlenmesini diler, içinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni bulunduran Ramazan Ayı'nın Şabanözü'müze, ülkemize, mazlum milletlere ve tüm İslam Âlemine hayırlar ve bereket getirmesini yüce Allah'tan niyaz ederim" dedi.

İlçemizde Ramazan Şenliği Coşkulu Geçti.
Başkan ÖZCAN´dan 19 Mayıs Mesajı