Başkan ÖZCAN´dan Anneler günü Mesajı

Belediye Başkanımız Faik ÖZCAN, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan ÖZCAN, "Dünyaya gözlerimizi ilk açtığımızdan itibaren sevgisiyle, şefkatiyle, merhametiyle bizleri kucaklayan, hayatını çocuklarına adayan her anımızda yanımızda olan ve hakkı hiç ödenemeyecek olan annelerimizin bu özel gününü kutluyorum." dedi.

Belediye Başkanımız Faik ÖZCAN, "Bizleri bu dünyaya getiren, her türlü fedakarlığa, cefakarlığa katlanarak büyüten annelerimiz, hayattaki kılavuzumuz, yol göstericimizdir. Sevgiyi temelde ele alan annelerimiz, bizler için dünyanın en kıymetli varlıklarıdır. Anne sevgisini kalplerinde yaşatabilenler için yılın bir günü değil, yılın her günü Anneler günüdür. Bizim inanç anlayışımıza göre, annelik dünyanın en yüce, en kutsal vazifelerinden biri, anneler ise iyiliği en çok hak eden varlıklardır. İyiliğin, şefkatin, fedakarlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin kaynağı annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, saygı, sevgi ve şükranla ellerinden öpüyorum" dedi.

Başkan ÖZCAN´dan Kurban Bayramı Mesajı
Kurban Bayramı Tedbirleri