İlçemiz Sebze - Meyve Pazarının Günü Değişti

İlçemizde meyve-sebze-kıyafet-hırdavat-züccaciye gibi ürünlerin satışı için Pazartesi günleri kurulan Yerel pazarın 06.05.2019 tarih ve 30 sayılı Meclis Kararı ile Pazar günü kurulması kararlaştırılmıştır.

İlçemiz Organize Sanayi Bölgesi, Patlayıcı Sanayi Bölgesi ve sanayi dışı fabrikalarda çalışan işçiler ilçemiz nüfusunun büyük bölümünü oluşturduğundan, işçi vatandaşlarımız ilçemiz yerel pazarının Pazartesi günü kurulması nedeniyle çalıştıkları için ilçemiz yerel pazarından faydalanamamakta ve alışveriş yapamadıkları, işçi vatandaşlarımızla yapılan anket çalışmaları sonucunda da yerel pazarın hafta sonu kurulması görüşü ağırlık kazandığından ayrıca, hafta sonları özellikle Ankara'dan ilçemize gelen tatilcilerin dönüşte ihtiyaçlarını pazardan karşılamaları için yerel pazarın pazar günleri kurulması Meclis Kararı ile uygun görülmüştür.

İlçemizdeki tüm vatandaşlarımızın alışverişlerini rahatça yapabilmeleri için ilçemiz yerel pazarı 19 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Pazar günleri kurulacaktır.

İlçemizde Ramazan Şenliği Coşkulu Geçti.
Başkan ÖZCAN´dan 19 Mayıs Mesajı