İlçemizde Ramazan Şenliği Coşkulu Geçti.

Belediyemizce Ramazan ayı münasebetiyle 22 Mayıs 2019 Çarşamba günü düzenlenen Ramazan Şenliği coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

İftar sonrası ilçemiz çarşı meydanında saat: 20.30'da başlayan şenliğimiz,  Belediye Başkanı Faik ÖZCAN ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Necdet HACIBAYRAMOĞLU başta olmak üzere, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personeli, özellikle çocuklar ve halkamızın çok yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Hacivat ve Karagöz gösterileri ile başlayan şenliğimiz, Semazenlerin Sema Gösterisi, Gölge Oyunu ve Orta Oyunu ile devam etti.

Daha sonra Kültür Bakanlığı Sanatçısı Mustafa ÖZCAN'ın sesiyle katılımcılar unutulmaz dakikalar yaşadı.

Konser sonrası katılımcılara seslenen Başkan Faik ÖZCAN "Tüm katılımcıların Ramazan ayını kutlayarak, ilçemizin bu tür sosyal etkinlikleri ne kadar çok özlediğini bir kez daha gördüğünü, Arife günü Ramazan Şenliğinin ikincisini düzenleyeceklerini ve tüm halkımızı davet ettiğini belirterek, yıllardır hasretle beklenen Şabanözü Kültür-Sanat ve Güreş Festivalinin 43üncüsünü 29 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştireceklerinin müjdesini vererek, şenliğimize katılan herkese teşekkür ettiğini" söyledi.

Konuşma sonrası Başkan ÖZCAN, Sanatçı Mustafa ÖZCAN ile gösteri ekibine ilimizin simgesi olan Tuz Lambaları hediye etti.

Şenlik boyunca Belediyemizce çocuklar için ücretsiz yüz boyama etkinliği ile pamuk şekeri dağıtıldı. Ayrıcı Belediyemizce kurulan çadırlarda vatandaşlarımız için de helva ve çay ikramı yapıldı.

Son olarak Meddah gösterisi ile katılımcıların ve özellikle çocukların eğlenceli ve hoşça bir vakit geçirdiği Ramazan Şenliğimiz sona erdi.

Başkan ÖZCAN´dan Kurban Bayramı Mesajı
Kurban Bayramı Tedbirleri