Başkan ÖZCAN´ın Kadir Gecesi Mesajı

Şabanözü Belediye Başkanı Faik ÖZCAN Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan ÖZCAN mesajında " Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayının son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan,  manevi lezzetinin doruğa ulaştığı, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmanın heyecanı ve sevincini yaşamaktayız.

Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır. Bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır. Hemşehrilerimizin, bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak, bu gecenin feyzinden manen en iyi biçimde faydalanacağına inanıyorum. Rabbim, rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği bu geceyi en iyi şekilde değerlendirenlerden eylesin, her ayı Ramazan ayı, her günü Kadir gecesi gibi yaşamayı nasip etsin.

Bu münasebetle tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi'nin Mübarek Kadir Gecesi'ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesi temennisiyle, saygılar sunarım."

Başkan ÖZCAN´dan Kurban Bayramı Mesajı
Kurban Bayramı Tedbirleri