Şabanözü Akşamları Renkgarenk

Belediyemizce ilçemiz Ankara-Çankırı girişinin birleştiği Kayaaltı mevkiinde bulunan Evliya tepesinden akan şelalenin ışıklandırma ve dairesel havuzun yenileme ve ışıklandırma   çalışmaları tamamlandı.

İlçemiz Ankara-Çankırı girişinin birleştiği Kayaaltı mevkiinde bulunan dairesel havuzun zemin iyileştirme çalışmaları yapılarak sızdırmaz hale getirildi. Dışı andezit kaplama yapıldı. Işıklandırma sistemi konuldu. Etrafına çim döşendi ve güvenlik amacıyla çitle çevrildi. Evliya tepesinden akan şelalenin de ışıklandırma çalışmaları yapılarak ilçemiz girişi güzel bir görüntüye kavuşmuş oldu.

Ayrıca, etrafında parkların bulunduğu, vatandaşlarımızın dinlendiği, yürüyüş ve spor yaptığı, ilçemizin cazibe merkezi olan Sanı Deresi kenarında bulunan aydınlatma direklerine, lale şekli üzerine yıldız desenli led lamba döşeme çalışmalarında sona gelindi.

Konu ile ilgili olarak konuşan Belediye Başkanı Faik ÖZCAN "Bu projeleri Ramazan Bayramı öncesi hayata geçirdikleri için çok mutlu olduğunu, ilçemizi daha güzel ve modern bir görüntüye kavuşturmak için çok çalıştıklarını belirterek, çalışmaları daha da genişleterek çocuklarımızın aileleri ile birlikte huzur içerisinde vakit geçirebilecekleri nezih alanlar oluşturmaya devam edeceklerini belirterek, Şabanözü'müze ve değerli halkımıza hayırlı uğurlu olsun " dedi.

Belediyemizce Ramazan Eğlencesinin 2.si Gerçekleştirildi.
Başkan ÖZCAN´ın Ramazan Bayramı Mesajı