Belediyemizce Ramazan Eğlencesinin 2.si Gerçekleştirildi.

Belediyemizce Ramazan ayı münasebetiyle ilki 22 Mayıs 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen Ramazan Şenliğimizin ikincisi 03 Haziran 2019 Pazartesi günü ilçemiz çarşı meydanında coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi.

İftar sonrası ilçemiz çarşı meydanında saat: 20.30'da başlayan şenliğimiz, Belediye Başkanı Faik ÖZCAN başta olmak üzere, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personeli, özellikle çocuklar ve halkamızın çok yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Şenlik programı, Semazenlerin Sema Gösterisi, Animasyon ekibi tarafından çocuklarla birlikte gerçekleştirilen oyunlar ile devam etti.
Oyunlar sonrası sahneye çıkan İlahi Sanatçısı Hasan DURSUN'un sesiyle katılımcılar unutulmaz dakikalar yaşadı. İlahiler sonrası sahneye çıkan Başkan ÖZCAN, Hasan DURSUN'a hediye takdim etti. Daha sonra katılımcılara seslenen Başkan Faik ÖZCAN "Ramazan-ı Şerif'i geride bırakarak Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, katılımcıların Ramazan Bayramlarını kutladığını, belriterek şenliğimize katılan herkese teşekkür ettiğini" söyledi.
Şenlik boyunca Belediyemizce çocuklar için pamuk şeker, kağıt helva, elma şekeri ve halka şeker dağıtıldı. Ayrıcı Belediyemizce kurulan çadırlarda vatandaşlarımız için de Osmanlı Şerbeti ve çay ikramı yapıldı.

Başkan ÖZCAN´dan Kurban Bayramı Mesajı
Kurban Bayramı Tedbirleri