Şabanözü Kültür-Sanat ve Güreş Festivalimize Davetlisiniz

Kırkpınar Başpehlivanlarının kol bağlayıp, peşrev atacağı Şabanözü Er Meydanına ve ülkemizin popüler sanatçılarından Yusuf GÜNEY'in muhteşem sesiyle sahneye koyacağı performans için festivalimize davetlisiniz.

Belediyemiz tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu sene 43.su yapılacak olan Şabanözü Kültür-Sanat ve Güreş Festivali 29 Haziran 2019 Cumartesi günü düzenlenecektir.

Eğlenceyi Müziği ve Sporu buluşturan, bölgemizin en büyük etkinliklerinden olan ve İç Anadolu'nun Kırkpınarı diye anılan festivalimiz, yine dopdolu programımızla halkımıza ve misafirlerimize keyifli bir gün yaşatacak.

Şabanözü Er Meydanı, Şaban YILMAZ - Fatih ATLI - Osman AYNUR - Hamza KÖSEOĞLU - Ünal KARAMAN - Süleyman AYKIRI - Ahmet KAVAKÇI - İsmail KOÇ - Osman ÖZGÜN - Nadir TAKI - Murat GENÇTÜRK başta olmak üzere, Kırkpınar Başpehlivanlarının 2019 yılındaki ilk kapışmalarına sahne olacak.

Kırkpınar Başpehlivanlarının kıyasıya yarışacağı sezonun ilk yağlı güreşleri - Türk Pop Müziğinin son dönemlerdeki en başarılı temsilcisi Yusuf GÜNEY, Türkülerin Sultanı Duygu KUTLU ve Ankara Oyun Havalarının beğenilen sesi Doktor Faruk konserleri -Ankara Kulübü Derneği Seymenlerinin gösterileri ve çeşitli etkinlerimizin olduğu Festivalimize Milletvekilleri ile birlikte Bürokratlar katılacaklardır.

29 Haziran 2019 Cumartesi:

Yer: Şabanözü Belediyesi M.Ali Şahin İlçe Stadı

10.00   Yağlı Güreş Müsabakalırın Başlaması