İlçemizde 15 Temmuz Programı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Türk Kızılayı Ankara Şubesi tarafından, 15 Temmuz şehidi Kızılay Küçükesat Şube Başkanı hemşehrimiz Serhat ÖNDER'i Anma Programı düzenlendi.

Program, Çankırı Milletvekili Salim ÇİVİTCİOĞLU,  Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin CAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şabanözü Kaymakamı Ferhat ALTAY, Belediye Başkanı Faik ÖZCAN, şehidimizin ailesi ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Şehit Serhat ÖNDER'in mezarı başında ziyareti ile başlayan program, ilçemiz çarşı meydanında akşam yemeği ile devam etti. Yemek sonrası  Hükümet Konağı önünden saat: 20.45'de Türk Bayrakları ile başlayan ve yine Hükümet Konağı önünde son bulan Milli Birlik Yürüyüşü gerçekleştirildi.

Milli Birlik Yürüyüşü sonrası ilçemiz Çay meydanında devam eden program, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim Tilaveti, Şehit Serhat ÖNDER Belgeselinin izlenilmesi, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ile 15 Temmuz Şehit ve Gazi yakınlarına Kuran-ı Kerim ve Bayrak Takdim edilmesi ile devam etti. Gece yarısı 00.13'de tüm Camilerimizde salalar verildi.

Program boyunca ilçemizde bulunan Türk Kızılayı Kan Bağışı aracını ziyaret eden Başkan Faik ÖZCAN, kan bağışı hayat kurtarır anlayışıyla kan verdi.

Anma programı vatandaşlarımızın sabaha kadar nöbet tutmaları ile devam etti.

001 Orjinal Resim
002 Orjinal Resim
003 Orjinal Resim
004 Orjinal Resim
005 Orjinal Resim
006 Orjinal Resim
007 Orjinal Resim
008 Orjinal Resim
009 Orjinal Resim
010 Orjinal Resim
011 Orjinal Resim
012 Orjinal Resim

ŞABANÖZÜ BELEDİYE MECLİSİ BARIŞ PINARI HAREKAT´INA DESTEK BİLDİRİSİ
Emekli Olan Personelimize Veda Yemeği Verildi.