Başkan ÖZCAN´dan Kurban Bayramı Mesajı

Şabanözü Belediye Başkanı Faik ÖZCAN, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan ÖZCAN mesajında "Bayramlar çok özel günlerdir. Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Milletimizin birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışma ruhu bayram günlerinde daha da gelişir ve pekişir.

Manevi dünyamızda ayrı bir yeri olan Kurban Bayramını bu yıl da hep beraber kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.  Ailemiz, akrabalarımız ve dostlarımızla birlikte güzel anılar biriktirerek kutlayacağımız bu bayramda, yardıma muhtaç, kimsesiz, yoksul, hasta, yaşlı, engelli ve darda olan kardeşlerimizi unutmamalı, gerçekleştireceğimiz ziyaretlerle kardeşlik duygularımızı güçlendirmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramının ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz eder, başta Şabanözü'lü hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Mübarek Kurban Bayramı tebrik ediyorum." dedi.

Kurban Bayramı Tedbirleri
İlçemizde 15 Temmuz Programı