Başkan ÖZCAN´dan 30 Ağustos Mesajı

Belediye Başkanı Faik ÖZCAN "30 Ağustos Zafer Bayramı" münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan ÖZCAN mesajında "Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birisi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türk milletinin bağımsızlığını ve özgürlüğünü tüm dünyaya haykırdığı bir gündür.

30 Ağustos Zaferi; Ülkemizi parçalamak ve Milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir. Her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu olan milli mücadele sonucunda kazandığımız bağımsızlığı, milletimiz milli birlik ve beraberlik anlayışıyla her zaman koruyacaktır.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle, kahraman ordusuyla verilen mücadele sonunda kazanılan bu büyük zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum." dedi.

Taşınmaz Satış İhalesi
Belediyemize Kazandırılan Araçlar İçin Kurban Kesildi.