29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Şabanözü Belediye Başkanı Faik ÖZCAN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetin kuruluşunun 96. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
            Başkan ÖZCAN, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

Cumhuriyet, milletimizin bütünüyle gerçekleştirilmiş azmiyle ve büyük bir iman gücüyle çoluğu-çocuğu, genci-yaşlısı, kadını-kızı, diğer tüm unsurlarıyla verdiği destansı kurtuluş mücadelesinin eseridir.

Eşitlik ve hürriyet temeline dayanan büyük bir millet olma iradesiyle kurulan Cumhuriyetimiz, hepimizin göz bebeği durumundadır. Zira, Cumhuriyetimiz çok ağır bedeller ödenerek kazanılmış bir istiklal mücadelesinin ardından kurulmuştur. Hiç şüphe yok ki istiklalimizin ve istikbalimizin sembolü Cumhuriyetimizi korumak, ecdadımızın mirasına sahip çıkmak, onu gelecek nesillere aktarmak için milletimizin her bir ferdi, bugün de aynı ruh ve kararlılığa, aynı özveriye sahiptir.

Milletimizin büyük bir iman ve inançla, büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde emsali görülmemiş bir şekilde verdiği bağımsızlık mücadelesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 96. yılını kutladığımız bu günde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Cumhuriyetin kurucularını, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

Taşınmaz Satış İhalesi
Belediyemize Kazandırılan Araçlar İçin Kurban Kesildi.