Başkan ÖZCAN´dan Mevlid Kandili Mesajı

Şabanözü Belediye Başkanı Faik ÖZCAN Mevlid Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan ÖZCAN mesajında " Gönüllerin ışığı, tevhide susamış ruhların feyiz kaynağı, kâinat ağacının en mükemmel meyvesi, Fahri Âlem Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V.) dünyaya teşriflerini idrak ettiğimiz Mevlid Kandili'nin tüm insanlığa ve İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Ülkemizin ve milletimizin her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe ihtiyaç duyduğu bu günlerde mübarek geceleri birer fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı bu manevi günlerde yaşlıların, hastaların, eş-dost ve akrabaların gönüllerini hoş tutmalıyız.

Bu gece Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.)' ın dünyaya şereflendirdiği gecedir. Bu önemli gecede ellerimizi semaya açalım, barış için, insanlığın güzel yarınları için dua edelim, günahlardan olabildiğince kaçalım. Tutum ve davranışlarımızı O' nun örnek ahlakına ve tavsiyelerine göre şekillendirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularımızı güçlendiren Mevlid Kandili'nin Şabanözü'lü hemşehrilerime, ülkemize ve tüm İslam âlemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm İslam âleminin Mevlid Kandilini kutluyorum." dedi.

Taşınmaz Satış İhalesi
Belediyemize Kazandırılan Araçlar İçin Kurban Kesildi.