Başkan ÖZCAN´dan 10 Kasım Mesajı

Şabanözü Belediye Başkanı Faik ÖZCAN "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü' münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan ÖZCAN mesajında " Dünya tarihinin unutulmaz komutanları arasında yerini almış askeri bir deha olan Mustafa Kemal Atatürk'ün ' En büyük eserim' dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni atalarımızdan aldığımız güç ve ilhamla daha ileri seviyelere taşımak, daha güçlü hale getirmek ve muasır medeniyetler seviyesine yükseltmek için mücadele veriyoruz.

1923'te büyük zorluk ve yokluklar içerisinde kurulan devletimiz, bugün; yerli, milli ve manevi değerlerimizden aldığımız güçle günden güne büyümüş ve dünya coğrafyasındaki tüm mazlumların yegâne umudu haline gelmiştir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyorum." dedi.

Emekli Olan Personelimize Plaket Verildi.
Şabanözü ile Çubuk "Kardeş Şehir" Oldu