Emekli Olan Personelimize Plaket Verildi.

Belediye Başkanı Faik ÖZCAN ve Belediye Personeli, Belediyemizden emekli olan ve şuan rahatsızlığı bulunan arkadaşımız Cengiz ERDOĞAN'ı, 22 Ocak 2020 Çarşamba günü evinde ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan ÖZCAN  "Emekli olan arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, Belediyemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve  bundan sonraki hayatında başarılar dilediğini" söyledi ve kendisine plaket ile tuz lambası hediye etti.

Emekli olan arkadaşımız Cengiz ERDOĞAN'a ilçemize ve belediyemize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Başkan ÖZCAN´dan Kurban Bayramı Mesajı
Başkan ÖZCAN´dan 15 Temmuz Mesajı