GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAVINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME İLANI

Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik kapsamında, 2023 yılında yapılacak Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı için ilan edilen kadrolara başvurular, 01/02/2021 tarihi mesai saati bitimi ile tamamlanmıştır.

02/07/2020 tarih ve 31173 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Belediye ve Bağlı Kuruluşları İle Mahalli idare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmeliği gereğince başvurular incelenerek, Görevde Yükselme Sınavına katılmaya hak kazanan personel belirlenmiş olup, aşağıdaki listede isimleri yer alan personeller sınava katılmaya hak kazanmışlardır.

Görevde Yükselme Sınavı için İlan Edilen Kadro

Kadro Adeti Kadro Unvanı Hizmet Sınıfı Kadro Derecesi
1 Fen İşleri Müdürü  GİH 1

2023 YILI GÖREVDE YÜKSELME SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAN PERSONELLER

SN ADI SOYADI ÇALIŞTIĞI MÜDÜRLÜK
1 Ali ATEŞ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
2 Barış ÖZBEK FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
3 Murat CERRAHOĞLU FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

About Company

Subscribe Newsletter

Sign up for our latest news & articles. We won’t give you spam mails.

© 2022, AOGWEB. All Rights Reserved.

Önemli Duyuru

Belediyemiz tarafından adınıza yapılan Tahakkuk Tahsilatlar ve Su Bildirgelerini SMS olarak alabilmeniz için Cep telefon numaralarını güncelletmeniz sizin yararınıza olacaktır.